Auton romutus ja rekisteristä poisto Forssassa

Otamme vastaan purkuun tulevat autot ja romuautot. Samalla onnistuu auton rekisteristä poisto. Auton purkaminen tai romutus ja rekisteristä poisto tapahtuu virallisella vastaanottopisteellä, Kymppitien Vaihto-osassa, nopeasti ja säädösten mukaan: käsittelemme liikenteestä poistettavat romuajoneuvot veloituksetta romuajoneuvodirektiivin mukaisesti. Toimimme osana Stena Metalli Oy:n ja A-katsastuksen maanlaajuista, auktorisoitua ja ympäristösertifioitua palveluverkostoa.

Miten etenet ajoneuvon kierrätyksessä?

  • Ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme
  • Voit luovuttaa ajoneuvon romutettavaksi vain jos olet omistaja tai sinulla on omistajalta saatu luovutustodistus tai valtakirja esitettävänä
  • Ota mukaasi kaikki ajoneuvorekisteripaperit, niin siirto romutukseen onnistuu nopeammin
  • Palvelupisteessämme tarvitset henkilötodistuksen tai valtakirjan ja ajoneuvon paperit.

Kaikki romutukseen liittyvät palvelut ovat maksuttomia. Noutopalvelu on mahdollinen erikseen sovittaessa.

Romutettavan auton rekisteristä poistaminen

Vastaanottopisteessä ajoneuvon rekisteröinti- ja tunnistetiedot tarkastetaan ja omistajalle/luovuttajalle annetaan vastaanottoilmoitus. Samalla omistajan vastuu ajoneuvosta päättyy ja tarvittavat tiedot toimitetaan ajoneuvohallintokeskukselle (AKE) rekisteristä poistoa varten. Kymppitien Vaihto-osa tekee puolestasi ajoneuvon romutustodistuksen, jonka jälkeen ajoneuvo poistetaan rekisteristä päättäen samalla sen käyttö-, dieselvero-, ja vakuutusmaksut.

Ennen romutusta poistamme ajoneuvosta kaikki ongelmajätteet (mm. öljyt, nesteet, renkaat, akku, elohopeaa sisältävät osat jne.) ja huolehdimme niiden ympäristöystävällisestä ja asianmukaisesta jatkokäsittelystä.

Suosittele meitä

romutus

romutus2

  • autopurkaamo
  • autopurkaamo