Auton romutus ja rekisteristä poisto Forssassa

Otamme vastaan purkuun tulevat autot ja romuautot. Samalla onnistuu auton rekisteristä poisto. Auton purkaminen tai romutus ja rekisteristä poisto tapahtuu virallisella vastaanottopisteellä, Kymppitien Vaihto-osassa, nopeasti ja säädösten mukaan: käsittelemme liikenteestä poistettavat romuajoneuvot veloituksetta romuajoneuvodirektiivin mukaisesti. Toimimme osana Stena Metalli Oy:n ja A-katsastuksen maanlaajuista, auktorisoitua ja ympäristösertifioitua palveluverkostoa.

Miten etenet ajoneuvon kierrätyksessä?

  • Ole ensin yhteydessä asiakaspalveluumme
  • Voit luovuttaa ajoneuvon romutettavaksi vain jos olet omistaja tai sinulla on omistajalta saatu luovutustodistus tai valtakirja esitettävänä
  • Ota mukaasi kaikki ajoneuvorekisteripaperit, niin siirto romutukseen onnistuu nopeammin
  • Palvelupisteessämme tarvitset henkilötodistuksen tai valtakirjan ja ajoneuvon paperit.

Kaikki romutukseen liittyvät palvelut ovat maksuttomia. Noutopalvelu on mahdollinen erikseen sovittaessa.

Romutettavan auton rekisteristä poistaminen

Vastaanottopisteessä ajoneuvon rekisteröinti- ja tunnistetiedot tarkastetaan ja omistajalle/luovuttajalle annetaan vastaanottoilmoitus. Samalla omistajan vastuu ajoneuvosta päättyy ja tarvittavat tiedot toimitetaan ajoneuvohallintokeskukselle (AKE) rekisteristä poistoa varten. Kymppitien Vaihto-osa tekee puolestasi ajoneuvon romutustodistuksen, jonka jälkeen ajoneuvo poistetaan rekisteristä päättäen samalla sen käyttö-, dieselvero-, ja vakuutusmaksut.

Ennen romutusta poistamme ajoneuvosta kaikki ongelmajätteet (mm. öljyt, nesteet, renkaat, akku, elohopeaa sisältävät osat jne.) ja huolehdimme niiden ympäristöystävällisestä ja asianmukaisesta jatkokäsittelystä.

Kysy lisää chattimme kautta! Suosittelemme sitä aikasi säästämiseksi.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa